Ο ιστοχώρος του ΠΑΓΓΕΡΑΓΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ (Αττική)

Ιστοχώρος του ΠΑΓΓΕΡΑΓΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ (Αττικής).......................... Ο Παπάδος ο Πλακάδος ο Παλαιόκηπος ο Σκόπελος και ο Μεσαγρός εξουσία και κλήρος της γενιάς μας...........και φυσικά το λατρεμένο Πέραμα

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Παγκόσμια Ημέρα για τη Γυναίκα





Μεγάλη επιτυχία, σημείωσε η Πολιτιστική Εκδήλωση για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας για τη Γυναίκα, του Παγγεραγωτικού Συλλόγου (Γέρας). Πάνω από 70 κυρίες της Γέρας δοκίμασαν 12 εξαιρετικές γλυκές δημιουργίες, με βάση τη σοκολάτα και απόλαυσαν τον καφέ τους. 
Η οικοδέσποινα, κ. Μυρσίνη Χατζηαφράτη, μέλος του ΔΣ του Συλλόγου, συντόνισε τον μικρό διαγωνισμό. Η κριτική επιτροπή, δυσκολεύτηκε να επιλέξει τις τρεις καλύτερες δημιουργίες, στην γεύση, στην εμφάνιση και στην πρωτοτυπία. Νικήτρια της βραδιά,ς η κ. Ελένη Χατζηκλειδαρά, 2η η κ. Μαρία Χατζηαφράτη και 3η η κ. Ελισάβετ Σιδερή. 
Πολλές ευχαριστίες στον κ. Μαγδαληνό Σουβατζή, από το Ζαχαροπλαστείο "Ανεμώνη", που τίμησε την εκδήλωση, αποδέχοντας την πρόσκληση του Συλλόγου, να συμμετέχει στην κριτική επιτροπή και την χορηγό του επάθλου της 1ης νικήτριας, κ. Ελένη Ευαγγέλου και το κατάστημα "Οικία".
Συγχαρητήρια, σε όλες τις συμμετέχοντες και Χρόνια Πολλά σε όλες τις ΓΥΝΑΙΚΕΣ!